Isfiske etter gjedde på Ulvsjøen, Trysil 16.04.2009

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Østlandet
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: to. april 16, 2009 14:05    Emne: Isfiske etter gjedde på Ulvsjøen, Trysil 16.04.2009 Svar med sitat
Jaja men! Da har man endelig fått tatt seg ut i naturen igjen. En gammel bekjent viser seg å være en racer på isfiske, og DETTE må man jo dra nytte av. Smile

Tanken har også lenge versert om å gjøre noen filmopptak fra isfiske, og NÅ har vi altså den muligheten, så vi sysler allerede med tanken på å lage en isfiske-DVD etterhvert.

Dagen i dag ble bra, undertegnede var "stuntreporter", kameramann og faktisk også fisker (i et par minutter i allefall Smile), Antronpuppa var også med som kameramann, og til og med han rykket oppp en del småmort/småabbor, samt fikk testet litt "angeldon-fiske" etter gjedde.

Dagens hovedrolle fikk Kent Tore Skogstad, eller bedre kjent som "Østby Storfiskarlag" (selv om han fisker alene... he he), Han satte i rask rekkefølge ut en 10-12 angeldon-stikker (dvs. pilkestikker med agn på (mort/abbor), og dermed var det bare å vente på at ting skulle skje...

Og DET gjorde det. Med knallskudd montert som nappvarsler, så ble det liv i leiren da det smalt gjentatte ganger, he he!

Brukbart bett var det periodevis i dag, noe som resulterte i tildels frenetisk aktivitet når det var som verst. Skogstad løp som en ungdom over isen, og plukket opp den ene gjedda etter den andre.

Det kan informeres om at all gjedda ble tatt her, dette fordi Ulvsjøen har en ENORM bestand av smågjedde og det trengs definitivt litt uttynningsfiske.

13 gjedder og et utall småmort/småabbor, ble dagens fangst. Undertegn. og antronpuppa filmet tilsammen rundt 4 timer råtape i dag, og vi vil etterhvert sy sammen en liten trailersnutt fra turen, så kan alle dere andre få se hva "angeldon-fiske" etter gjedde går ut på. Effektivt er det i allefall. DET er det ingen tvil om. Smile
_________________
www.fiskefilmer.com - Fiskefilmer på web og DVD!
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Østlandet Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no