Nytt underforum til dere som liker fluefiske!

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Fluefiske generelt
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: sø. juni 25, 2006 16:18    Emne: Nytt underforum til dere som liker fluefiske! Svar med sitat
Jepp, det MÅTTE jo komme! Etter flere oppfordringer og spørsmål så har vi lagt inn et eget underforum for fluefiskere. Her kan dere diskutere alt som har med fluefiske å gjøre, enten det er fluebinding, tips om hvilke fluer som fisker best, insekter, klekking osv. Vi har en av Norges best fluefiskere tilgjenglig her på forumet (Antron-puppa), og er fluefiske noe som interesserer deg, så anbefaler jeg deg virkelig å legge inn spørsmål på fluefiske-forumet. Antron-puppa vil gi deg de beste svarene du kan få når det gjelder fluefiske!
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
antron-puppaRegistrert: 31.05.2006
Innlegg: 102
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: sø. juni 25, 2006 18:33    Emne: Det var jammen på tide! Svar med sitat
At vi som driver med fluefiske også fikk en plass i dette forumet Smile
Takk skal du ha for dette Admin. Nå ble jeg glad og jeg håper at dette forumet blir godt besøkt og brukt.
Jeg vil si at det er fritt frem for alle som vi si noen ord til å legge seg til her eller på de sidene de mener de har mest å tilføre eller komme med innspill.

Jeg vet det at vi er midt i en sesong så de fleste er vel alngt unna computers og det som har med internett å gjøre. Men om du har med deg din laptop så skriv da noen ord mens du har en ledig stund fra ditt fluefiske.

Et godt tips til alle der ute. Pass på utstyret deres for det finnes uærlige mennesker over alt. Selv mistet jeg mitt utstyr for 14 dager siden. Da fikk de med seg utstyr for kr. 35 000,- Jeg vet hvem de er, men jeg skal gi politiet muligheten til å finne ut av det. Om ikke de gjør noen så vil jeg flytte fra landet om jeg hadde vært de som tok dette. Jeg har navn, adresse og bilen deres. Så pass dere for snart kommer antron puppa og gjør livet deres virkelig surt.

Hilsen Antron Puppa
_________________
Fluefiskekurs Booking: mittfluefiske@gmail.com
Fiskeguide Booking: mittfluefiske@gmail.com
eller ring mer på 99241435
Fotograf/Fluefiskeinstrukør/Fiskeguide/Filmskaper
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: sø. juni 25, 2006 19:43    Emne: Svar med sitat
Utrolig surt å bli frastjålet så mye fiskeutstyr. Jeg håper virkelig tjuvpakket (for deres egen helses skyld) har forlatt landet (og blir borte de neste 4-5 årene...), for en illsint antron-puppe i hælene kan bli en meget ubehagelig affære....

Selv setter jeg ikke igjen så mye som en krok for seg selv en gang lenger. Kjeltringer finnes på de mest gudsforlatte plasser, og man kan aldri være trygg. Synd det skal være slik. "Før i tida" hadde fiskere et godt samhold seg imellom, og det er dumt for alle at kjeltringer og kriminelle skal begynne å herje blant sportsfiskerne også.

Såvidt jeg vet er kjeltringene som stjal utstyr fra antron-puppa identifisert, og de går nok en meget utrygg sommer i møte, nå når antron-puppa lukter "kristenmannsblod", he he!

Forøvrig så håper jeg flere fluefiskere, både lokale og ellers i landet tar forumet i bruk. Antron-puppa er virkelig en ekspert innen fluefiske, så her kan det være mye å hente. Han vil også legge ut beskrivelser av sine egne fluer, som har fanget ekstremt mye fisk gjennom årene, så det lønner seg å følge med her!

Skitt fiske til alle sammen, og måtte tjuvraddene som rundstjal antron-puppa, få en angstfull sommer i vente... Smile
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Fluefiske generelt Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no