Velkommen til bildegalleriet!

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Bildegalleri
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: sø. april 08, 2007 00:54    Emne: Velkommen til bildegalleriet! Svar med sitat
Etter ønske har vi nå startet en ny kategori her på forumet, der brukerne kan legge ut heftige fiskebilder, naturbilder eller bilder av fugler og dyr eller hva som helst annet som er fiske-, naturrelatert.

Vi håper på mange artige og fine bilder og ser frem til å se spennende motiver her!

PS! For de som ikke er sikker på hvordman laster opp bilder, så er det slik at alle bilder du har ute på nettet fra før kan legges inn på forumet. Du kan ikke laste bilder direkte opp fra pc`n din, men må altså gå via en annen side.

Det er mange steder på nettet du kan laste opp dine bilder, f.eks. photobucket.com. Alle bildene du legger opp der, får en egen nett-adresse. Ved å høyre-klikke på musa, når du holder den over bildet, får du opp en boks. Klikk på "egenskaper". Da får du opp en ny boks og der finner du nett-adressa til selve bildet. Merk den og kopier den.

Når du så skal legge bildet inn her på forumet gjør du følgende:

Når du har skrevet ditt innlegg og skal legge ved bilde, klikk på boksen "img" som du finner nesten øverst på skjermen, rett under "emne". Når du klikker på den, vil det sprette opp en tag med "img" inni i ruta der du skriver. Lim inn nett-adressen til bildet ditt der. Klikk så "img"-boksen EN GANG TIL. Da vil det sprette opp en ny tag med "/img" ETTER nett-adressa til bildet.

Pass på at det ikke er mellomrom mellom "img"-tagene og selve nettadressa. Dette er html, og da må man være pinlig nøyaktig for at det skal bli riktig.

Når du har sjekket at det ikke er mellomrom, og at ting ser ut til å være i orden, kan du klikke på "forhåndsvis" for å se hvordan bildet og posten din blir seende ut, eventuelt klikke rett på "send skjema", og posten blir lagt til. Du kan også senere redigere innlegget ditt hvis du føler for det, med å trykke "edit" (en boks du ser til høyra på sida, i posten din - når du leser den på forumet).

Det er ikke så vanskelig som det høres ut som dette her, men det er litt knotete og langtekkelig å forklare det. Når man har gjort den en gang, skjønner man at det hele egentlig er veldig lett, og da går utrolig raskt og enkelt å legge inn bilder på forumet!

Lykke til! Og får du problemer, bare spørr om hjelp, så skal vi fiske det!
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Bildegalleri Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no