Test av import-wobblere fra Fiskefilmer.com

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Kjøp & Salg
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: lø. juli 22, 2006 20:50    Emne: Test av import-wobblere fra Fiskefilmer.com Svar med sitat
I denne tråden kommer jeg til å ta for meg en rekke av de wobblerne vi har tatt inn på www.fiskefilmer.com som vareprøver. Målet er å plukke ut de absolutt beste wobblerne/popperne og jerkbaits for import til Norge. Såvidt jeg vet selges ingen av disse i Norge ifra før, jeg har ihvertfall aldri sett dem noen steder. Vi har nå testfisket og prøvd ut gangen på alle wobblerne, men pga. dårlig tid så har vi ikke fått testet alle like grundig som vi vil. Vi kommer imidlertid til å bruke disse wobblerne flittig i tiden utover høsten, slik at vi kan danne oss et grunnlag på hvilke wobblere som er bortkastede penger og hvilke som er bra. Dette vil så komme DERE til nytte, da vi vil importere KUN de BESTE wobblerne, og det er som nevnt, wobblere VI SELV har testet ut og da VET fisker bra.

Da slipper kundene å bli lurt for sparepengene sine på dyre, verdiløse wobblere! Prismessig sett vil våre wobblere komme gunstig ut, langt billigere enn lignende wobblere i butikk.

OK, her følger en kort gjennomgang av de wobblerne vi har testet hittil. Alle wobblerne får også en karakter (mellom 1-6, hvor 6 er det beste), hovedsaklig basert på gange og beveglighet i vannet, samt finish og detaljer. Slitestyrke og holdbarhet får man mer klarhet i ved lengre tids bruk.


1. Dette er en rød liten deeprunner, ganske "fet", minner litt om Storm Subwart, men dette er altså en deeprunner. Gangen og bevegligheten på denne lille røde "klumpen" var imponerende. Den er helt "vill" i vannet, og har en heftig gange. Den har også "skrangler" og lager en del lyd, i likhet med omtrent alle andre wobblere som blir testet her i denne tråden. Den dykker rask nedover, og går nok nede på 3-4 meters dyp. Siden fisketuren i dag stort sett bestod av å sjekke gangen på diverse wobblere, og det i tillegg var stekende sol, så hadde vi ikke "trua" på noe fisk i dag. Imidlertid ga denne wobbleren 2 fisker på en liten stund, en fin abbor på 0,42 kg og en liten gjedde. Tipper vi har en potensiell "stor-wobbler" når man skal fiske litt dypt her!!
Både undertegnede og gk likte denne lille deeprunneren veldig godt og vi kan trygt anbefale denne! Fin finish og detaljer! Karakter 6.

Her er abboren som tok på den lille røde deeprunneren:
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: lø. juli 22, 2006 20:58    Emne: Svar med sitat
Her er neste wobbler ut:


Denne har flere kanskje sett en lignende variant av før? Som man ser, så ligner den veldig på den mer kjente Zalt-wobbleren. Det er imidlertid noen forskjeller. Denne her er elektronisk!

Det vil si at man plugger inn to batterier i den, og da starter et rødt lys å blinke i wobblerkroppen. Det kan definitivt være interessant når man fisker på kvelden eller natta, eller vannet er veldig grumsete. Gangen på wobbleren er veldig fin. Litt duvende og langsomme bevegelser, men allikevel veldig markerte. Bra gange både ved høy og sakte fart! Tror nok denne kan være verdt å prøve ut etter storgjedda!

Forøvrig må det legges til at vi skaffer ALLE wobbleren i MANGE forskjellige fargekombinasjoner. De fleste er tilgjenglige i minst 20 forskjellige fargevarianter.

Karakter på denne elektroniske wobbleren blir en 5`er. Egentlig burde den hatt en 6`er, men fordi det er litt knotete å få batteriene inn og ut av wobblerkroppen, så blir det en 5`er. Hadde vært enda bedre om man hadde hatt en liten bryter el.l. så man kunne slå lyset av og på. Slik det er nå, må man ta batteriene ut og inn, men kanskje er det like greit, med tanke på hva en gjeddekjeft kan gjøre med en wobblerkropp.....
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: lø. juli 22, 2006 21:07    Emne: Svar med sitat
Og her er neste wobbler:


Dette er en interessant sak! Den har en enorm skje og stuper rett ned på dypet. Jeg vet ikke hvor dypt den går, men vi snakker nok om 4-6 meter tenker jeg. Den er ganske stor, med en langstrakt, litt vinklet kropp. Denne her kommer i en ørretfarge, men finnes tilgjenglig i alle slags kombinasjoner. Gangen på den var rett og slett imponerende. Kraftige utslag og vrikkinger, minner veldig mye om den gamle Sølvkroken wobbleren fra 80-tallet. Tilsvarende wobblere fra f.eks. Rapala har en mye dårligere gange, og både ser ut som og kjennes ut som "pinner" som henger i enden av snøret, i sammenligning med denne her. Dette her var rett og slett sinnsykt bra!! Nå gjenstår det bare å se hvordan holdbarheten og slitestyrken er. Krokene er ihvertfall skikkelige saker, meget skarpe og ser veldig bra ut. Vi har ikke klart å rett dem ut enda... Smile

Jeg "falt" umiddelbart for denne wobbleren, og kommer garantert til å skaffe flere av denne, i forskjellige farger. Tror denne kan være bra både til både ørret og gjedde, spesielt når fisken går litt dypt. Ser heller ikke bort ifra at en virkelig stor-abbor kan gå på her.

En klar karakter 6 på denne, basert på beveglighet/gange og finish, som på denne er helt i toppklassen! (finishen er upåklagelig på alle wobblerne vi har tatt inn, rett og slett imponerende bra!!)
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: lø. juli 22, 2006 21:16    Emne: Svar med sitat
FROSKE IMITASJON


Denne popperen eller hva jeg nå skal kalle den, ble tatt inn nærmest for moro skyld, men det viser seg at den faktisk ser veldig lovende ut!!

Den er flytende, og todelt, hvorav bakparten er formet slik at den spinner rundt når man veiver inn. Kroken er to-delt, altså ikke treble-krok. Her spruter vannet når man veiver inn, og man kan også få den til å dykke litt. Det er et overflate-agn dette her, og vi synes den ser veldig spennende ut! Antar at denne kan være morsom å prøve i litt grunne viker/elver, der man vet det går gjedde... Smile

Tøff gange!! Virker lovende og vi kvitterer med en høy karakter: 6.

PS! Kvaliteten på bildene er ikke all verden. Bildene er tatt på "location", dvs. i båten, i stekende solskinn. Dermed har vi fått en del gjennskinn på mange av bildene, og i tillegg er ikke kameraet vi brukte beregnet på makro-fotografering. Dette blir det dog fikset på etterhvert, og topp-kvalitet bilder av alle wobblerne vil bli tilgjenglig så fort vi har fått skaffet oss et bra kamera for makro-fotos!
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: lø. juli 22, 2006 21:31    Emne: Svar med sitat
Gul kjempe"banan"... Smile


Dette er nok den største wobbleren vi fikk inn nå. Det er en overflatewobbler, og kan brukes som både popper og også som ren jerkbait, idet den, med litt fart, dykker ned. Dregging/dorging fungerer også på denne. Den finnes i en rekke forskjellige fargekombinasjoner, og den knall gule vi har her, gir litt inntrykk av en banan, men denne her fisker nok en del bedre enn en banan.... (i motsetning til en del andre wobblere jeg har prøvd opp igjennom årene...).

Den har sterke bevegelser, gir man den litt fart, så skjener den ut til sidene på en VELDIG lokkende måte. Det frister veldig sterkt å prøve denne her når gjedda er i støtet! Tror nok den kan gjøre rent bord da!

Artig at den fungerer såpass allsidig som den gjør, både som dorge/dregg-wobbler, jerkbait og popper. Glimrende gange, kraftige kroker! Ja, dette var skikkelige saker! Karakter 6.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
Annonsør


Skrevet: i dag    Emne:  
Til toppen!
slaaenRegistrert: 29.06.2006
Innlegg: 13
Bosted: Sande i Vestfold

InnleggSkrevet: lø. juli 22, 2006 23:18    Emne: Svar med sitat
så jævli konge:D
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post MSN Messenger-adresse
KristianRegistrert: 15.07.2006
Innlegg: 6
Bosted: Sande / Vestfold

InnleggSkrevet: lø. juli 22, 2006 23:23    Emne: Svar med sitat
dritbra! Very Happy den som blinka og frosken virket veldig spennende Cool
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding MSN Messenger-adresse
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: sø. juli 23, 2006 01:22    Emne: Svar med sitat
Ja, det er en del utrolig spennende wobblere her, ting jeg ihvertfall ikke har sett her i landet før. Felles for nesten alle wobblerne vi testet i dag, var at de fleste har veldig livlig gange og bevegelse i vannet. De er tilgjenglige i veldig mange forskjellige farger/fargekombinasjoner, og det er en del spennende konsepter her, bl.a. den elektroniske wobblere, frosken m.fl. Oppdateringer vedr. de andre wobblerne vi har testet følger iløpet av morgendagen, og har vi ytterligere kommentarer, evt. rapporter om hvilke wobblere som fanger fisk, så vil vi også komme tilbake til det (med bilder ja... Smile).

Tror nok man skal si at vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å kvalitetssikre disse produktene, slik at at folk skal være 100% sikre på at det ikke er noe "juggel" dette her! Smile
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
gkRegistrert: 31.05.2006
Innlegg: 8

InnleggSkrevet: sø. juli 23, 2006 10:25    Emne: Svar med sitat
Test av wobblere.
Det var en spennende dag i går med testing av 20 nye wobblere. Men felles for de fleste av dem er som Lars sier at dem har en meget god gange og wobblerne virker for å være i meget god kvalitet. Det ble testfisket med dem i stekende sol og vindstille, altså ikke noe særlig bra fiske vær... Men bra for å få se å føle hvordan wobblerne oppførte seg i vannet. Til å begynne med så testkjørte vi en og en wobbler bare for en kort stund for å se om dem har de egenskaper som man forventer av en wobbler. Altså at dem har en bra og livelig gange. Å at dem ikke henger seg opp eks. Snur seg på siden eller ryggen å mister gangen sin. På den måten fikk vi silet ut de wobblere som ikke fult ut tilfredstiller kravene vi setter.
Av 20 wobblere så var det faktisk bare 2 som ikke fungerte som vi forventet. Men det er jo også det som er meningen med den testingen vi driver med nå, og få luket ut dem som ikke er bra. Utover høsten nå så kommer vi til å fiske med de wobblerne som vi mener er de med best kvalitet for å se om holdbarhet på kroker å selve kroppen farger osv. også tifredstiller kravene til en god wobbler. Det vil også bli gitt karakter på disse wobblerne fa 1 til 6.
Å det vil også bli beskrevet hvilke wobblere som er bra til forskjellig fiske.
At det kommer til å bli en artig å spennende høst er det ikke noen tvil om Very Happy
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: sø. juli 23, 2006 19:18    Emne: Svar med sitat
Vi har i dag vært på en rask test-fiske tur igjen, for å prøvefiske med de nye wobblerne. I dag (som i går) ble vi avbrudt av lyn og torden, og kombinasjonen alumininumsbåt, stenger med kullfiber og store åpne vann sammen med lyn og torden er en dårlig kombinasjon, så fisket ble nok avbrudt litt tidlig...

I tillegg gjorde nok uværet at fisken ikke var særlig i støtet. Vi så nesten ikke fisk i det hele tatt på ekkoloddet, og den går vel helt nede ved bunnen og "sturer" når forholdene er slik de er. DOG, de nye wobblerne fanget fisk allikevel de! På to forskjellige wobblere ble det fisk denne gangen, og detaljer omkring dette kommer i omtalen om wobblerne videre i tråden her, så FØLG MED! Smile
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
hork2Registrert: 06.10.2006
Innlegg: 19
Bosted: oslo

InnleggSkrevet: on. nov. 01, 2006 23:57    Emne: Svar med sitat
Jeg lure litt på hvor bra disse blinkene/skrikende wobblene kan væra,om jeg ikke husker feil så er det mange år siden jeg så reklame for blinkende wobblere,og om dem hadde fiska bra(pga lyd\lys)så skulle man jo tro at det ville vært produsert mange flere typer av disse...Bare lurer....
_________________
hork er undervurdert
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Kjøp & Salg Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no