En liten sjø ved svenskegrensa....

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Utlandet
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: ti. juni 22, 2010 22:15    Emne: En liten sjø ved svenskegrensa.... Svar med sitat
Ikke langt i fra Trysil finner vi en del fine vann med utsatt regnbueørret, noen er mer eller mindre okkuperte av snustyggende og øldrikkende svensker, mens andre er mer ukjente "perler", der det sjelden er folk. I dag tok vi turen til et vann av sistnevnte kategori.

For undertegnede var det første gang jeg var ved dette vannet, og siden dette var en av årets første fisketurer, så var jeg noe urutinert, og glemte igjen alt av mark/dupp-utstyr hjemme. Hadde dermed kun spinnstanga til rådighet og en liten boks med spinnere.

Mine gode kamerater, Tangen og Skogstad, stilte litt mer forberedt, med både fluestang og markutstyr, og det viste seg fort at det var DET fisken var mest interessert i.

Spinnfisket ble ingen suksess sånn sett, men merkelig nok, i et vann der det visstnok bare skal være abbor og regnbueørret, klarte jeg å dra iland ei bittelita gjedda, såvidt lengre enn handa mi... hau og hau...

Fluefisker Tangen, som aldri "nedverdiger" seg til å ta i ei markstang eller spinnstang, tok ganske kjapt 2 regnbueørreter på rundt 7 hekto hver. Etter kort tid ble det 1 til også, i samme str., samt noen abborpinner.

Markfisker Skogstad ventet tålmodig i 3,5 time, før det plutselig smalt til ute i dypet, og en fisk kom som en rakett opp i lufta, med mark og dupp på slep. En meget fin regnbueørret var det, som Skogstad selvfølgelig klarte å miste... Smile

Dog, iløpet av et par timer til klarte han å lure opp 2 fine regnbueørreter, den ene på 1 kilo og den andre tippet såvidt kilosstreken. Blank, fet og fin fisk, i ypperlig kondisjon.

Vi svidde også noen pølser over bålet innimellom all fiskinga, været var bra, og det var rent så trivelig å være utpå. Blir nok en tur til snart ja... Smile og DA stiller undertegnede litt mer forberedt, MED alt tilgjenglig fiskeutstyr som finnes på "lageret". Smile

Tangen kjører fisk:


og der er fisken på land:


Litt korv på bålet må til Smile


Skogstad`s kilosregnbue:

_________________
www.fiskefilmer.com - Fiskefilmer på web og DVD!
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Utlandet Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no