Rapport fra Filippinene

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Utlandet
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: on. aug. 09, 2006 03:08    Emne: Rapport fra Filippinene Svar med sitat
Da er undertegnede paa en aldri saa liten tur til Filippinene, fiskekamerat gk er ogsaa her. Etter en litt kaotisk flytur, kom vi omsider fram, men fremdeles har vi ikke faatt all bagasjen.... haaper siste rest kommer frem i dag.

Foersteinntrykket av landet er at trafikken var fullstendig kaos, med biler og motorsykler, jeepneys etc. som kjoerer helt uten trafikkregler. Men etter aa ha sittet paa en del med taxi her, saa er det faktisk et slags system i galskapen. De forteller at det faktisk er veldig lite ulykker her. Folk kjoerer ganske pent, har ikke sett noe flaakjoering, slik man ofte ser i Norge. De bruker dog hornet flittig for aa gi beskjed om at "her kommer jeg". Very Happy

Vi har sett baade de rike sidene av Cebu, der hvor vi er, men ogsaa de fattige. Kontrastene er enorme fra f.eks. luksushotellet Shangri La til slummen 500 meter unna, der folk bor i blikkskur og eier ingen verdens ting.

Det naermeste jeg har kommet fisk hittil var paa en restaurant i gaar (Mr. A's paa toppen av aas over Cebu). Der fikk jeg testet ut "sizzling blue marlin" og det var en utrolig god fisk. Minnet litt om torsk, men enda mer smakfull, og veldig moer og fin!!

Ellers har vi faatt sett litt av severdighetene her. Shangri La som nevnt tidligere, som er et luxushotell. En Large Suite der kommer paa rundt 2000 dollars pr. natt! Og det i et lavkostland som Filippinene..... Ellers har jeg vaert innom et taoistisk kinesisk tempel, som var utrolig vakkert, Fort San Pedro som var en "slagmark' for noen hundre aar siden da spanskene slaass med de opprinnelige innbyggerne her. Flere andre merkesteder og monumenter, noen gamle kirker etc. har vi ogsaa sett.

Naar det gjelder fiske, saa skal vi faa til minst 1 eller helst flere turer med havfiske. Det er et selskap som tilbyr trollig her, med baat og guide, og det skal vi teste ut. Baade marlin og andre heftige fiskearter kan tas da, saa det kan bli interessant. Oppdatering foelger her paa forumet!!

Naa regner det voldsomt ute, og vi sitter inne, men skal vel ta en shopping-dag i dag. Tipper vi proever aa faa til en fisketur mot helga. Stay tuned!!!

PS! Tastaturene her nede har ikke ae, oe og aa, og derfor maa jeg skrive slik....
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: ti. aug. 22, 2006 16:45    Emne: Svar med sitat
Da er undertegnede tilbake! Dessverre gikk det til helv.... med fiskinga. Det ser ut som om sportsfisket er veldig lite utbredt i det området vi var (Cebu), de fleste fisket matauk med linefiske, og vi fant kun et firma som drev med trolling, men til gjengjeld så det ganske sjabby og useriøst ut.

Nei, skal man fiske, må man dra på rendyrket fisketur der ting er planlagt fra starten av! Smile

Vel, vel om ikke annet fikk vi da sett mye annet rart. Alt i fra flaggermus, enorme huler, jungelen, tusenbein på 25 cm, verdens minste apekatt, "chocolate hills" på Bohol, eldgamle bygninger og fort/borger, og ikke å forglemme masse fattigdom og nød, en enormt støyende trafikk og et sinnsykt lydvolum i sentrum, både ute som inne! Men masse hyggelige folk var det iallefall!! Og veldig billig å bo/leve der er det også! Anbefales definitivt for dem som vil og oppleve noe som er fundamentalt anderledes enn gamlelandet Norge!
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
antron-puppaRegistrert: 31.05.2006
Innlegg: 102
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: on. aug. 23, 2006 03:49    Emne: Hei igjen min venn Svar med sitat
Ja det er nok best å planlegge om man skal på fisketur.
Men det spørs vel hvilken fiskestang man skal satse på i slike farvann hahahaha. Kødda.... SMil...

Ja det har sikkert vært en meget fint tur dit min venn, synd jeg ikke var med. Men så lenge en lever er det jo håp i hengende snøre.

Men du er velkommen hjem igjen, det samme til din venn og kone og barn.

Men vi snakkes vel nærmere da du har kommet der litt..

Vennlig hilsen
Arve Herman Tangen
_________________
Fluefiskekurs Booking: mittfluefiske@gmail.com
Fiskeguide Booking: mittfluefiske@gmail.com
eller ring mer på 99241435
Fotograf/Fluefiskeinstrukør/Fiskeguide/Filmskaper
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Utlandet Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no