Höljessjön 17.10.07

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Utlandet
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: to. okt. 18, 2007 15:20    Emne: Höljessjön 17.10.07 Svar med sitat
Ja, i år har det neimen ikke blitt mye fisketurer på meg. Kan dessverre telle alle turene på EN hånd... Sad

Men i går fikk jeg blåst støvet av fiskeutstyret igjen og sammen med min søster, ble det en tur til Höljessjön, rett ved grensa til Trysil.

Det var fint vær, blå himmel og faktisk ganske varmt når vi ankom. Etterhvert blåste det dog opp en del, og vi fikk ganske så kraftig vind i fra sør. Normalt sett er jo det bra, sterk sønnavind gir ofte bra gjeddebett! Smile

Vi satset på å dregge en tur nedover sjøen, og fikk båten utpå og putret avgårde. Jeg satset hovedsaklig på ganske store wobblere av ymse slag, mens min søster kjørte litt forskjellige varianter, både små og mellomstore.

Det var ikke all verdens bett denne dagen, men undertegnede fikk opp 2 stk mindre gjedder, den ene på ca. 1,2 kg og den andre på tett oppunder 3 kg. Begge fiskene tok på STORE wobblere, Wästins Jätte og Strike Pro Magnum. Min søster hadde dessverre ingen lykke med seg i dag, og forble fiskeløs.

Begge fiskene ble forøvrig sluppet tilbake igjen til sitt rette element. Smile

Men, fin tur allikevel! Stort sett bra vær, selv om det var litt vindfullt første halvdel av turen. Dessverre kommer kvelden VELDIG tidlig nå på høsten, så allerede kl 1800 måtte vi pakkke sammen og gi gass for å få opp båten på hengeren igjen, før det ble stappmørkt (hvilket skjer rundt kl 1900).

Så, muligens ble dette årets siste fisketur, men jeg lever i håpet om at vi skal få til noen flere før isen legger seg.... Smile
_________________
www.fiskefilmer.com - Fiskefilmer på web og DVD!
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Utlandet Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no