Regler på forumet

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Om fiskeforum og Fiskefilmer.com
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: lø. april 21, 2007 16:40    Emne: Regler på forumet Svar med sitat
Vi kjører en veldig enkel linje her på forumet, og har følgende regler:

1. Kjør en konstruktiv og saklig debatt her på forumet. Personangrep o.l., hvis det forekommer, godtas ikke, og slike innlegg slettes.

2. "Tullinnlegg" av ymse slag vil også bli slettet.

3. Noen ganger vil tråder bli flyttet til et annet forum, hvis de hører mer hjemme der. Da blir det som regel satt ut en link med beskjed om dette. Det kan skje f.eks. hvis en diskusjon i gjedde-forumet sklir ut og begynner å omhandle ørret i stedet...

4. Mange forum kjører en veldig strikt linje, der ingen har lov til å sette ut innlegg om egne produkter (f.eks. kastekurs, fluer, fiskeutstyr, filmer osv.). Slik er det IKKE her!

Hvis du sitter på en bra film (også filmer du lager selv), er du velkommen til å legge ut innlegg om den her. Det samme hvis du selger fiskeutstyr med gode priser, til god kvalitet osv. Med andre ord, her har du LOV til å reklamere litt for deg selv, eller dine produkter.

Dog, vi ser helst at du unngår å legge ut digre flashy bannere o.l. En enkel tekstomtale, evt. med et helt vanlig bilde er o.k.

Vi vil være et romslig og åpent forum, med minst mulig begrensninger, påbud, regler og forbud. På en del andre forum kan du omtrent ikke skrive et ord med stor bokstav, før moderatorene sitter i nakken på deg og truer med utestengelse og det som verre er. Fiske-Forum.com skal være et sted for ALLE som er interessert i fiske.

Vi håper du trives her på forumet! Og si gjerne ifra til fiskekameraten din også. Smile
_________________
www.fiskefilmer.com - Fiskefilmer på web og DVD!
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Om fiskeforum og Fiskefilmer.com Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no