Anbefalte nettsider innen fluefiske!

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Linker til gode fiskesider
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
mrlee
Site Admin


Registrert: 31.05.2006
Innlegg: 561
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: fr. juni 02, 2006 23:31    Emne: Anbefalte nettsider innen fluefiske! Svar med sitat
Jeg vil starte med å anbefale Arve Tangen sin nettside: www.mittfluefiske.com.

Tangen er en meget dyktig fluefisker og har en veldig god nettside. Mange vakre bilder og fin layout! Anbefaler alle fluefiskinteresserte å ta en tur innom der. Tangen tilbyr også kurs innen fluefiske og for de som er i Trysil-området, så er absolutt dette noe man bør merke seg hvis man er interessert i å lære mer om fluefiske!

Når det gjelder selve sida, så liker jeg definitivt Danica-logoen. Selv om min fluefiske-karriere var på høyden for 10-15 år siden, så er det nesten så det frister å lete fram igjen fluestanga bare når jeg ser denne logoen. Ellers er det lettleselig og interessant tekst. For de som er interessert i fluebinding, så finner man en egen side som tar for seg Tangen`s kreasjoner innen fluebinding, og her er det mye bra! Oversiktelig lagt fram, BRA bilder, og mye god informasjon gjør dette veldig interessant, også for den som i utgangspunktet kanskje ikke er fluefisker. Under linken "foto" finnes en rekke NYDELIGE fotos, ikke bare fiske/natur-bilder, men også annet. Veldig stilfullt og godt fotografert! Absolutt verdt en (eller flere) titt(er).

Alt i alt en veldig bra side som utmerker seg spesielt med gode fotos og bilder, en råtøff logo, spennende tekst og interessante opplysninger/bilder om de fluene Tangen bruker!

Kom igjen med flere linker her folkens! Er det spesielle sider som dere virkelig liker og som er spesielt interessante (innen fluefiske), så post dem her i denne tråden. Kom gjerne med en liten omtale om siden deres poster link til.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren Yahoo Messenger-adresse MSN Messenger-adresse
antron-puppaRegistrert: 31.05.2006
Innlegg: 102
Bosted: Trysil

InnleggSkrevet: to. juni 22, 2006 11:55    Emne: www.fiskefilmer.com Svar med sitat
Hei der Lars Erik. Det var da voldsomt til skryt da heheheheh. men takk skal du ha for omtalen din. Jeg har også vært inne på din og jeg må si at du eller dere heter det vel da dere er to stykker. At dere har fått en fin side og jeg gleder meg til å se hva dere får til da det gjelder filmer i fremtiden.

Stå på og jeg er sikker på at dere vil lykkes en vakker vakende dag, hilsen Arve
_________________
Fluefiskekurs Booking: mittfluefiske@gmail.com
Fiskeguide Booking: mittfluefiske@gmail.com
eller ring mer på 99241435
Fotograf/Fluefiskeinstrukør/Fiskeguide/Filmskaper
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren MSN Messenger-adresse
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden // Linker til gode fiskesider Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no